En mann som sitter ved et bord på O'Connor's Bergen med mat på bordet. Han drikker en øl.

Mat

Slå deg ned med litt klassisk pubmat, eller prøv en av våre irske klassikere

Litt snacks til drikken

Hos oss kan du nyte kvelden med noen klassiske pubretter, om du er i humør til lett snacks eller noe litt mer mettende. Flere spennende retter kommer snart!

  • Norsk
  • English

Meny

Hovedrett

Østers

48,- pr.stk-/6 stykker: 249

Fine de Claire Østers. Velg mellom Guinnes mignonette eller klassisk mignonette.

BGBSUSU

Grilled Cheese (v)

198

Surdeisbrød med cheddar, snøfrisk, hvitløk, sennep og persille. Servert med grønn salat eller potetgull.

GHMSEN

RIBBESMØRREBRØD

198

Juleribbe på rugbrød, med syltet rødkål, sennepsmajones, syltet agurk, eple og karse

EGHGRMSEN

LIBAPIZZA MED SKIFER SPEKEPØLSE

209

Toppet med rømme, cheddar, Slegge salami, rødløk, persille og sitron

GHM

ANDEKONFIT

235

Revet andekonfit i brioch med sennep, tranebærkompott, og syltet løk og majones. Serveres med potetgull eller salat

EGHMSEN

LIBAPIZZA MED STILTON OG PÆRE (V)

198

Toppet med rømme, Cheddar, Stilton, pære, mandler, honning og sitron.

GHMNM

FISH PIE

275

Laks, sei, reker, purre, erter og dill i hvit saus gratinert med potetpure

EFGHM

OST- OG SPEKEMATFJØL

299

(passer for 1 -2 pers)
Utvalgte oster og spekemat med tilbehør.

EGHGRSEN

BANGERS & MASH

285

Pølser med potetstappe, løksjy med Guinness, erter og syltet sennepsfrø

FSKMSE

HVITLØKSBRØD

135

med snøfriskkrem med friske urter, sitron og hvitløk.

GHAM

Dessert

SJOKOLADEFONDANT

135

med bringebærsaus

MEGH

Julemeny

*Minimum 8 / Max 40 personer

Forrett

LETTRØKT LAKSETARTAR
179,-
Med sjalottløk, cornichons, kapers, sennep, rømme gressløk og krutonger

FMSEN

RØDBET TARTAR
169,-
Saltbakte rødbeter, sjalottløk, kapers, rømme, gressløk, og krutonger

GHMSEN

Hovedretter

PINNEKJØTT OG VOSSAKORV
589,-
med rotmos og kokte poteter

M

JULETALLERKEN
445,-
Ribbe, julepølse, kål, svisker, bakt eple, ribbesaus og kokte poteter og tyttebær

GHMSEN

JULETORSK
445,-
Dampet torsk med stuet gulrot, bacon smør, hvit saus og kokte poteter

FGHMSEN

Dessert

RISKREM
145,-
med bringebærsaus og ristet mandel

MNM

Allergener:

BLØTDYR (B), BYGG (GB), EGG (E), FISK (F), HVETE (GH), MELK (M), MANDEL (NM), RUG (GR), SELLERI (SE), SENNEP (SEN), SKALLDYR (SK), SVOVELDIOKSID og SULFITT (SU), VEGETARISK(V)