en mann som sitter og ser i kamera, med beinene på bordet

O’Connor’s Irish Pub
Oslo

Stig inn i en verden av smakfullt dekorert atmosfære, rik på irsk sjarm og gjestfrihet. O’Connor’s er mer enn bare en pub – det er et hjertevarmt møtested for venner, familie og eventyrlystne sjeler som søker en smak av den irske kulturen midt i hjertet av Grünerløkka, Oslo.

Vi åpner 18. april, bli med på festen!

O’Connor’s Irish Pub Opening Party!

18. april, 17:00-02:00

🎉🍻Spennende nyheter for Grünerløkka! Bli med oss for den store åpningen av O’Connor’s Irish Pub!🍀🎶

🎶 Live musikk med Bill Booth! 🎻

På Korsgata 31 har det gjennom tidene vært en plass for fellesskap og samhold. På begynnelsen av 1900-tallet var stedet kjent som Aftenhjemmet, et sted drevet av ildsjelen Effi Melhuus, som ønsket å skape et trygt og inkluderende miljø for lokalsamfunnet. Aftenhjemmet var et viktig samlingspunkt for folk i området, hvor de kunne møtes, dele historier og knytte bånd. Denne arven med å være et sted for fellesskap og samvær fortsetter i dag på O’Connor’s.

Vår omfattende drikkemeny vil ta deg på en reise gjennom Irlands beste, med et imponerende utvalg av forfriskende ales, delikate whiskyer og deilige cocktails. Fra den klassiske Guinness til lokale favoritter, vi har noe for enhver gane.

Vi serverer enkel mat, perfekt for den etterjobb- eller sene kveldssnacksen. Ta gjerne en pause fra drikke og mat for en autentisk pubopplevelse ved vårt biljardbord.

O’Connor’s er ikke bare en pub, det er et fellesskap. Vi ser frem til å ønske deg velkommen med åpne armer og hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut. Sláinte!

Hva skjer?