En mann som lener seg ved inngangen til O'Connor's Bergen

Om oss

O’Connor’s Irish Pub ligger i hjertet av Bryggen i Bergen, i en av Norges mest historiske landemerker

Velkommen til O’Connor’s Irish Pub Bergen

Svensgården

Dypt forankret i rik historie, er Bryggen i Bergen et symbol på Bergens arv og kultur, og gir den perfekte rammen for vår autentiske irske pubopplevelse. Bygningen vår, kjent som Svensgården, har en rik historie som går tilbake århundrer. Opprinnelig registrert i 1296, fikk Svensgården sin nåværende form etter bybrannen i 1476.

Restaurert til slik det var

I spissen av Svensgården står Pütterstuen, det største trehuset på Bryggen i Bergen, som strekker seg over hele gårdsplassen. Opprinnelig to landstuer, ble Pütterstuen fusjonert til én storslagen struktur mellom 1787 og 1797 av Christopher Ellerhusen, den siste tyske kjøpmannen som bodde i gården. Både eksteriøret og interiøret til Pütterstuen har blitt nøye restaurert til sin opprinnelige prakt.

Kos på Bryggen i Bergen

På O’Connor’s bringer vi den samme kjære konseptet fra våre andre steder til Bergen. Bli med oss på direktesendte fotballkamper, sammen med god drikke og varm pubmat. Ikke gå glipp av våre livlige live opptredener i helgene, som tilfører litt musikalsk magi til kveldene dine. Med et utendørs serveringsområde kan du skue den fantastiske utsikten over Bryggen i Bergen mens du nyter en favorittdrink og god mat. Enten du er ute etter en avslappet kveld eller et livlig sted å arrangere ditt neste arrangement, er O’Connor’s Irish Pub stedet å være i Bergen.

Nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe! Meld deg på vårt nyhetsbrev, så gir vi deg beskjed om kommende arrangementer og muligheter for din bedrift.

Thank you!

You have successfully subscribed to the newsletter.

En mann som sitter og leser en avis og drikker øl