Mat

Vi tilbyr velsmakende klassisk pubmat og noen irske klassikere

Spis deg mett

O’Connor’s er en ekte irsk pub med deilig pubmat. Er du ute etter klassisk pubmat, skal vi ikke skuffe deg. På O’Connor’s serverer vi smakfulle hamburgere, fish ‘n’ chips, kyllingvinger og mye mer.

  • Norsk
  • English

Meny

Snacks og småretter

Brød

75

Hjemmelaget focaccia med hvitløkskremost og gressløkolje.

GLUTENGHM

Kyllingvinger

195

Spicy kyllingvinger med blåmuggost dressing og stangselleri.

GBEFGHMSELSEN

Loaded fries

185

Pommes frites toppet med bacon, cheddarsaus, parmesan, rødløk, persille, jalapeños og chilimajones.

EGHMSEN

Club sandwich

235

Stekt kylling, bacon, tomat, agurk, rødløk, salat og majones i briochebrød.

EGHMSEN

Pommes frites

75

Pommes frites med chilismajones

ESEN

Boilinhos med aioli

120

Panerte kroketter av klippfisk
og potet, servert med aioli

EFGHSENSO

Hovedretter

Cottage pie

289

Storferagu med Guinness, gratinert med potetpuré med Cheddarost.

GBEMGHSU

Grillet Spareribs

320

Coleslaw, grillet maiskolbe og pommes frites.

EMSESENGHGBSO

Fish ‘n’ chips

295

Pankopanert torskefilet med remulade, ertepuré, sitron og pommes frites.

EFGHMSENSOSU

Hamburger

255

(Bytt til Beyond Meat for vegetarisk +20,-) Burger av brisket med karamellisert løk, tomat, salat, dijonnaise og pommes frites.

EGHGRMSENSUSE

Dessert

Skillet chocolate chip cookie

70

Varm og myk sjokolade-vaniljecookie, servert med vaniljeis.

EGHMSO

Selskapsmeny

Menyen er for minimum 20 personer.

600,- per pers

1. servering

Focaccia med pisket hvitløkskremost

MH

Siciliansk arancini med arrabbiata-saus

HMESEL

Andesalat med chevre, plomme, sikori, portobello, rugbrødchips og honning- & dijondressing

MSNEVNRBYH

Gravet laks med sennepssaus, karsesalat, pepperrotdressing og lakserogn

SNFMESU

2. servering

Indrefilet av får med chimichurri, asparges, glasert gulrot, potetgrateng

MSNE

Klippfisk fra Dybvik, ertepure, tapenade, bacon, fløtepoteter, sitronsaus og brunt smør

FMSN

Irish stew – Irsk gryte med høyrygg, Guinness, gulrot, selleri, poteter og timian

HSELBY

Selskapsdessert

Banoffee Banan- og sjokoladekake med dulce de leche- mousse og karamellisert banan

EHMMA

Juleretter

Gjelder fra midten av november.

Ribbesmørebrød: 140,- / Ribbetallerken: 400,-

Ribbesmørrebrød

Skiver av ribbe servert på rubgrød. Med rødkål, eple, syltet agurk og sennepsmajones.

EGHGRSEN

Ribbetallerken

Ribbe, medisterpølse, rødkål, eplekompott med svisker, potet, ribbesaus.

GHM

Julemeny

Delemeny, så alle får litt av alt! Gjelder fra midten av november.

670,- per person

Retter

Pinnekjøtt

Ribbe

Medisterkake

M

Vossakorv

Kålrotstappe

Rødkål og surkål

Potet

GHMSU

Julesaus

MNMA

Riskrem

SU

ALLERGENER

BLØTDYR (B), GLUTEN-BYGG (Gb), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (Nh), GLUTEN-HAVRE (Gha), GLUTEN-HVETE (Gh), MELK (M), MANDEL (Nm), NØTTER (N), PEANØTTER (Np), PISTASJNØTTER (Npi), GLUTEN-RUG (Gr), GLUTEN-SPELT (Gs), SELLERI (Se), SENNEP (Sen), SESAMFRØ (Ses), SKALLDYR (Sk), SOYA (So), SULFITT (Su),
VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)