
Spis deg mett
O’Connor’s er en ekte irsk pub med deilig pubmat. Er du ute etter klassisk pubmat, skal vi ikke skuffe deg. På O’Connor’s serverer vi smakfulle hamburgere, fish ‘n’ chips, kyllingvinger og mye mer.
- Norsk
- English
Meny
Snacks og småretter
Brød
75
Hjemmelaget focaccia med hvitløkskremost og gressløkolje.
GLUTEN–GHM
Kyllingvinger
195
Spicy kyllingvinger med blåmuggost dressing og stangselleri.
GBEFGHMSELSEN
Loaded fries
185
Pommes frites toppet med bacon, cheddarsaus, parmesan, rødløk, persille, jalapeños og chilimajones.
EGHMSEN
Club sandwich
235
Stekt kylling, bacon, tomat, agurk, rødløk, salat og majones i briochebrød.
EGHMSEN
Pommes frites
75
Pommes frites med chilismajones
ESEN
Boilinhos med aioli
120
Panerte kroketter av klippfisk
og potet, servert med aioli
EFGHSENSO
Hovedretter
Cottage pie
289
Storferagu med Guinness, gratinert med potetpuré med Cheddarost.
GBEMGHSU
Grillet Spareribs
320
Coleslaw, grillet maiskolbe og pommes frites.
EMSESENGHGBSO
Fish ‘n’ chips
295
Pankopanert torskefilet med remulade, ertepuré, sitron og pommes frites.
EFGHMSENSOSU
Hamburger
255
(Bytt til Beyond Meat for vegetarisk +20,-) Burger av brisket med karamellisert løk, tomat, salat, dijonnaise og pommes frites.
EGHGRMSENSUSE
Dessert
Skillet chocolate chip cookie
70
Varm og myk sjokolade-vaniljecookie, servert med vaniljeis.
EGHMSO
Selskapsmeny
Menyen er for minimum 20 personer.
600,- per pers
1. servering
Focaccia med pisket hvitløkskremost
MH
Siciliansk arancini med arrabbiata-saus
HMESEL
Andesalat med chevre, plomme, sikori, portobello, rugbrødchips og honning- & dijondressing
MSNEVNRBYH
Gravet laks med sennepssaus, karsesalat, pepperrotdressing og lakserogn
SNFMESU
2. servering
Indrefilet av får med chimichurri, asparges, glasert gulrot, potetgrateng
MSNE
Klippfisk fra Dybvik, ertepure, tapenade, bacon, fløtepoteter, sitronsaus og brunt smør
FMSN
Irish stew – Irsk gryte med høyrygg, Guinness, gulrot, selleri, poteter og timian
HSELBY
Selskapsdessert
Banoffee Banan- og sjokoladekake med dulce de leche- mousse og karamellisert banan
EHMMA
Juleretter
Gjelder fra midten av november.
Ribbesmørebrød: 140,- / Ribbetallerken: 400,-
Ribbesmørrebrød
Skiver av ribbe servert på rubgrød. Med rødkål, eple, syltet agurk og sennepsmajones.
EGHGRSEN
Ribbetallerken
Ribbe, medisterpølse, rødkål, eplekompott med svisker, potet, ribbesaus.
GHM
Julemeny
Delemeny, så alle får litt av alt! Gjelder fra midten av november.
670,- per person
Retter
Pinnekjøtt
Ribbe
Medisterkake
M
Vossakorv
Kålrotstappe
Rødkål og surkål
Potet
GHMSU
Julesaus
MNMA
Riskrem
SU
ALLERGENER
BLØTDYR (B), GLUTEN-BYGG (Gb), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (Nh), GLUTEN-HAVRE (Gha), GLUTEN-HVETE (Gh), MELK (M), MANDEL (Nm), NØTTER (N), PEANØTTER (Np), PISTASJNØTTER (Npi), GLUTEN-RUG (Gr), GLUTEN-SPELT (Gs), SELLERI (Se), SENNEP (Sen), SESAMFRØ (Ses), SKALLDYR (Sk), SOYA (So), SULFITT (Su),
VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)