En mann og en kvinne som står til venstre fra en barbenk

O’Connor’s Irish Pub
Bergen

Velkommen til O’Connor’s Irish Pub – din smak av Irland midt i hjertet av Bergen! Vi åpner dørene våre den 29. juni 2024, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår autentiske irske opplevelse.

Vi åpner på Bryggen i Bergen!

Velkommen til O’Connor’s Irish Pub, som ligger i hjertet av Bryggen i Bergen, i en av Norges mest historiske landemerker. Dypt forankret i rik historie, er Bryggen i Bergen et symbol på Bergens arv og kultur, og gir den perfekte rammen for vår autentiske irske pubopplevelse. Bygningen vår, kjent som Svensgården, har en rik historie som går tilbake århundrer. Opprinnelig registrert i 1296, fikk Svensgården sin nåværende form etter bybrannen i 1476.

I spissen av Svensgården står Pütterstuen, det største trehuset på Bryggen i Bergen, som strekker seg over hele gårdsplassen. Opprinnelig to landstuer, ble Pütterstuen fusjonert til én storslagen struktur mellom 1787 og 1797 av Christopher Ellerhusen, den siste tyske kjøpmannen som bodde i gården. Både eksteriøret og interiøret til Pütterstuen har blitt nøye restaurert til sin opprinnelige prakt.

På O’Connor’s bringer vi den samme kjære konseptet fra våre andre steder til Bergen. Bli med oss på direktesendte fotballkamper, sammen med god drikke og varm pubmat. Ikke gå glipp av våre livlige live opptredener i helgene, som tilfører litt musikalsk magi til kveldene dine. Med et utendørs serveringsområde kan du skue den fantastiske utsikten over Bryggen i Bergen mens du nyter en favorittdrink og god mat. Enten du er ute etter en avslappet kveld eller et livlig sted å arrangere ditt neste arrangement, er O’Connor’s Irish Pub stedet å være i Bergen.

Ledige stillinger:

En kvinne som kaster seg bakover i en stol, med et vinglass i hånden.

Vi søker daglig leder!

Er du ambisiøs og ønsker å være med å starte opp noe helt nytt i Bergen? O’Connor’s Irish Pub åpner i Bergen og vi ser etter deg som vil være med å gjøre dette til en suksess!

En mann og en kvinne som sitter i en bås i en pub. De ser rett i kameraet.

Vi søker Kjøkkensjef!

Her vil du bli en del av et team med både nye og erfarne kollegaer som sammen ønsker å levere byens beste service.

En mann som sitter og ser rett i kameraet, med benene på bordet foran han.

Vi søker kokk!

Det blir kreative dager med mulighet om å, sammen med kjøkkensjefen, være med på å utvikle spennende og bærekraftige menyer.

En mann som står foran et vinskap. Han står med ryggen mot kameraet og rydder inne i skapet.

Vi ser etter servitør/bartender!

Vi søker nå servitører og bartendere til Hel-/deltidsstillinger hos oss. Arbeidstider varierer, men i hovedsak ettermiddag, kveld og helg. Vi åpner i begynnelsen av juli, og har oppstart i midten på juni.