En mann og en kvinne som står til venstre foran en barbenk

Om oss

Vi er deres nye sosiale møteplass i Ålesund sentrum

Om O’Connor’s Ålesund

Stig inn i en verden av smakfullt dekorert atmosfære, rik på irsk sjarm og gjestfrihet. O’Connor’s er mer enn bare en pub – det er et hjertevarmt møtested for venner, familie og eventyrlystne sjeler som søker en smak av den irske kulturen midt i hjertet av Ålesund.

Vår omfattende drikkemeny vil ta deg på en reise gjennom Irlands beste, med et imponerende utvalg av forfriskende ales, delikate whiskeyer og deilige cocktails. Fra den klassiske Guinness til lokale favoritter, vi har noe for enhver gane.

O’Connor’s er en ekte irsk pub med deilig autentisk mat. Hver uke serverer vi en velsmakende husmannsrett, og fast på menyen finner du alltid en deilig Irish stew. Og er du ute etter en klassisk pubmat, vil du ikke bli skuffet. Vi har hamburgere, Fish ‘n chips, kyllingvinger og mye mer.

En mann og en kvinne leier en hest mellom seg foran O'Connor's Ålesund

Hos O’Connor’s kan du booke bord for en hyggelig middag, eller om du ønsker å samle gjengen for å se en fotballkamp. Vi tar imot bookinger for store og små selskap, og skreddersyr pakker til alle formål. Book nå for en uforglemmelig fest!

O’Connor’s er ikke bare en pub, det er et fellesskap. Vi ser frem til å ønske deg velkommen med åpne armer og hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut. Sláinte!