• Norsk
  • English

Meny

Julemeny

Må bestilles av hele selskapet. Minimum åtte personer.

Forrett: 175,- / Hovedrett(sharing): 445,- per person. / Dessert: 145,-

Forret – du kan velge mellom disse to:

Tartar av lettrøkt ørret med lettstyltet agurk, gressløk, kapers, rømme, karse og krutonger.

FM

Smørstekt toast med kremet sopp med hvitvin og estragon, toppet med geitost og salat

GHMSU

Hovedrett (kommer på delefat, så det er litt av alt til alle)

Sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølse og sjysaus med sennep.

M

Ovnsbakt torsk

FM

Rødkål, rosenkål, glaserte gulrøtter. bakt eple, svisker og gulløyepoteter.

FGHMSEN

Legg til: Pinnekjøtt, vossakorv og rotmos. 195,-

M

Vegetarisk nøttestek. Med kremet sopp med estragon

GBGHGHAGRNHNM

Dessert

Riskrem med kirsebærkompott og karameliserte mandler.

MNM