
Mat
- Norsk
- English
Meny
Julemeny
Må bestilles av hele selskapet. Minimum åtte personer.
Forrett: 175,- / Hovedrett(sharing): 445,- per person. / Dessert: 145,-
Forret – du kan velge mellom disse to:
Tartar av lettrøkt ørret med lettstyltet agurk, gressløk, kapers, rømme, karse og krutonger.
FM
Smørstekt toast med kremet sopp med hvitvin og estragon, toppet med geitost og salat
GHMSU
Hovedrett (kommer på delefat, så det er litt av alt til alle)
Sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølse og sjysaus med sennep.
M
Ovnsbakt torsk
FM
Rødkål, rosenkål, glaserte gulrøtter. bakt eple, svisker og gulløyepoteter.
FGHMSEN
Legg til: Pinnekjøtt, vossakorv og rotmos. 195,-
M
Vegetarisk nøttestek. Med kremet sopp med estragon
GBGHGHAGRNHNM
Dessert
Riskrem med kirsebærkompott og karameliserte mandler.
MNM