et fotografi av to menn og en kvinne som sitter ved et bord og ler

Mat

Vi tilbyr velsmakende klassisk pubmat og noen irske klassikere

Slapp av og nyt!

Vår meny tilbyr lette snacks og smørbrød perfekt for en avslappet kveld på puben. I tillegg serverer vi enkle, varme retter som suppe, cottage pie og irsk gryterett – perfekt for å tilfredsstille sulten mens du nyter atmosfæren på O’Connor’s.

  • Norsk
  • English

Matmeny

Hovedrett

Cottage pie

275

med kjøttdeig med cheddar og Guinness.

BYEMH

Libapizza med bacon

169

Liba brød toppet med rømme, cheddar, bacon, hvitløk og løk.

HM

Libapizza med sleggesalami

179

Toppet med rømme, cheddar, Slegge salami, rødløk, persille og sitron.

HM

Libapizza med soltørket tomat

159

Toppet med rømme, cheddar, soltørket tomat, hvitløk og rødløk.

HM

Sardiner på toast

165

Sardiner i olje på grillet surdeigsbrød gratinert med aioli, med tomat, løk, kapers og sitron.

HRFESN

Ovnsbakt tomatsuppe med grilled cheese

239

Grillet sandwich snøfrisk, cheddar, hvitløk, sennep og persille.

MHSESR

Grilled cheese

169

Surdeigsbrød med cheddar, snøfrisk, hvitløk, sennep og persille. Servert med grønn salat eller potetgull.

HMSR

Corned beef grilled cheese

229

Surdeigsbrød med saltet bressert oksebryst, cheddar, snøfrisk, surkål og sennep. Servert med grønn salat eller potetgull.

HMRSNS

Gratinert brie

145

med honning og mandler. Servert med grillet brød.

MAM

Utvalgte britiske oster med tilbehør
(pris per stk, 30g)

Little Rollight «Mont d´or»

65

GFSP

Gorwydd Cearphilly

58

Cornish Kern

60

Sparkenhoe Red Leicester

50

Cheddar Montgomery

50

Stilton Colston Bassett

43

Utvalgt spekemat fra Ask med tilbehør
(pris per stk, 30g)

Hockey

70

Speket svinenakke

GF

Passe stor

55

Salami, fennikel og grønnpepper

Slegge

55

Salami, røde krydder, oregano og sort pepper

Jåla

60

Salami, trøffel

Dessert

Eplekake

125

Varm eplekake Normandie med vanilje-is.

EHM

Pekannøttpai

135

Pekannøtt pai med pisket krem

EHMPE

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU),
VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)