Mat

Vi tilbyr velsmakende klassisk pubmat og noen irske klassikere

Slapp av og nyt!

Vår meny tilbyr lette snacks og smørbrød perfekt for en avslappet kveld på puben. I tillegg serverer vi enkle, varme retter som suppe, cottage pie og irsk gryterett – perfekt for å tilfredsstille sulten mens du nyter atmosfæren på O’Connor’s.

  • Norsk
  • English

Matmeny

Snacks

MARINERTE OLIVEN

55

HVITLØKSBRØD

135

med snøfriskkrem med friske urter og hvitløk

HM

ØLPØLSER FRA NYYYT

35

1 STK: 35,- 2 STK: 60,-

Hovedrett

Sardiner på toast

165

Sardiner i olje på grillet surdeigsbrød gratinert med aioli, med tomat, løk, kapers og sitron.

EFHRSN

Cottage pie

295

Storferagu med Guinness, gratinert med
potetpure med cheddar.

BYEHM

Libapizza med bacon

185

Liba brød toppet med rømme, cheddar, bacon, hvitløk og løk.

HM

LIBAPIZZA MED DIABLO SPEKEPØLSE

195

Toppet med rømme, cheddar, Diablo spekepølse, rødløk, persille og sitron

HM

Libapizza med soltørket tomat

185

Toppet med rømme, cheddar, soltørket tomat, hvitløk og rødløk.

HM

Bangers & Mash

275

Pølser med potetstappe, løksjy med Guinness,
erter og syltet sennepsfrø.

BYHMSN

Grilled cheese

185

Surdeigsbrød med cheddar, snøfrisk, hvitløk, sennep og persille. Servert med grønn salat eller potetgull.

HMSR

Corned beef grilled cheese

240

Surdeigsbrød med saltet bressert oksebryst, cheddar, snøfrisk, surkål og sennep. Servert med grønn salat eller potetgull.

HMRSNS

Gratinert brie

175

med honning og mandler. Servert med grillet brød.

MAM

OST- OG SPEKEMATFJØL

289

Utvalgte oster og spekemat med brød,
fikenkompott, cornichons og aioli.

MHESN

Dessert

Eplekake

125

Varm eplekake Normandie med vanilje-is.

EHM

Pekannøttpai

135

Pekannøtt pai med pisket krem

EHMPE

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU),
VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)