Julebord, kickoff, sommerfest, selskapslokale, events og arrangementer

Unike lokaler med tonnevis av sjarme for selskap, events og arrangementer.

O’Connor’s er rik på genuin irsk sjarme og hjertevarme.

Det gjør puben til et ideelt sted å samle familie, venner, kollegaer, naboer og andre til sosiale sammenkomster og arrangementer.

Den perfekte beliggenheten i Korsgata på Grünerløkka, gjør det enkelt å samles til en koselig afterwork, vennetreff, et parti biljard, bli med på quiz eller se fotballkamp på storskjerm. Om dere vil reserve et bord eller holde av tid til biljard er det bare å sende inn din booking i dag.

Vil du ha et julebord eller juletreff med en irsk twist? Skal du holde sommerfest, kickoff eller trenger et selskapslokale til et privat arrangement? Fyll inn informasjon i skjemaet for forespørsler om leie av lokale, så tar vi det raskt derfra. Vi tilrettelegger gjerne for at ditt arrangement blir av den minnerike sorten!

Julebordsesong

Nollaig shona!

Godere jul enn det du får i våre lune, irske omgivelser er vanskelig å oppdrive. Førjulstiden kan noen ganger bli til førjulstress. Kom inn i varmen hos O´Connor´s kjenn at julefreden senker seg i hjerte og sinn.

Book julebordet hos oss og vi si sørger for at du blir julestjerna på jobben eller i vennegjengen. Vi hjelper deg med ditt julearrangement slik at det blir av den fine og minnerike sorten.

Det er alltid stor pågang for julebordbestillinger så det kan være lurt å være tidlig ute med bookingen.

Vi ønsker deg en deilig og stressfri jul!