Selskapsmeny

Vi tilbyr et utvalg menyer som passer ulike grupper og anledninger – bare gi oss beskjed om hva dere ønsker, så finner vi det som passer best.

  • Norsk
  • English

Selskapsmenyer

3-RETTERS JULEMENY

Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

FORRETTER

LETTRØKT LAKSETARTAR 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød. 

FGRM

SALTBAKTE RØDBETER 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og frityrstekt rosenkål. 

ENH

HOVEDRETTER

JULETALLERKEN 445,- 
med sprø ribbe, julepølser, bresert rødkål, bakte epler, svisker- og ribbesaus og kokte poteter.

M

JULETORSK 445,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, fritert rosenkål og kokt poteter. 

NH

PINNEKJØTT 565, –
Ekstra porsjon 135,- 
Norsk saltet og dampet fårekjøtt med rutabagamos, julepølse, kokte poteter, buljong og persille.

M

NØTTESTEK 315,-
Med bresert rødkål, rosenkål, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

NHSES

DESSERTER

RISKREM 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler.  

M

PEPPERKAKER OSTEKAKE 155,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløggelé. 

EM

JUL SELSKAPSMENY HEL SVINEKNOKE*

*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket. 

*335,- per person. 

HEL SVINEKNOKE FRA NYYYT*

Serveres med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjy og grov sennep.

GBM

3-RETTERS SELSKAPMENY

Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

FORRETTER

CHARCUTERIE 199,-
Utvalg av ost- og spekemat
fra Nyyyt.

E

CEVICHE 199,-
Ceviche med sei, i Peruansk-stil
med sitron- og limedressing og
urteolje.

F

GRILLET
SPISSKÅL
199,- (VEGANSK)
Med Chimichurri.

HOVEDRETTER

KVEITE 429,- 
Med selleripuré, grillet kål og beurre blanc med spisskål, eple og valnøtter.

FMSESSK

ENTRECOTE FRA NYYYT 549,-
Med grønne bønner, pommes frites
og Bearnaissaus.

EM

LAM MØRBRAD 479,- 
Med Fransk potetpuré, grillet paprika,
brokkolini og rødvinssaus med Sichuanpepper.

MSES

HELSTEKT BLOMKÅL 299,- 
Med pastinakkpuré, nøtteblanding,
eple, kapers og brunet smør.

MNH

DESSERTER

VALRHONA
GUANAJA MOUSSE 219,-

med shortbread, bringebær-coulis og bær.

EM

IRSK KAFFE
TIRAMISU
149,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele 

EM

ALLERGENER

Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Melk (M), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Skalldyr (SK)