Selskapsmeny

Vi ønsker forhåndsbestilling fra grupper over 15 personer.
Dette kan sendes til oss på e-post senest en uke før reservasjon.
Hele gruppen må velge samme meny.
Maks antall for selskapsmenyene er 70 personer.

  • Norsk
  • English

Selskapmeny

3-Retters Meny

*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket. 

Forrett:

Ost- og spekematfjøl
298,-

Utvalgte Oster og spekemat med tilbehør

BGBSU

Rødbets-carpaccio (V)
185,-

Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøtt-nougatine og fritert rosenkål.

EGHASEN

Hovedrett

Entrecote 220g
445,-

Serveres med karamellisert selleripure, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.

GHAMSE

Kveite
450,-

Med hummersmørsaus, svartrotchips, appesinglasert gulrot og ovnsbakte poteter.

FMSHSU

Nøttestek (V)
285,-

Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, madelpotetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

GHGHAMNMASE

Dessert
135,-

Bread & Butter Pudding
Servert med vanilje iskrem og karamellsaus

EGHM

Irish Coffee Tiramisu
Tiramisu med smak av irsk whiskey, toppet med kaffe-karamellsaus.

EGHM

Selskapsmeny Svineknoke

*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket. 

*350,- per person. 

Hel svineknoke fra Nyyyt

Servert med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjyøl-sjy og grov sennep 

GBGHMSEN

Julemeny

Forretter

Lettrøkt Laksetartar 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød 

FGHGRM

Saltbakte rødbeter 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og fritert rosenkål 

ENHSEN

Hovedretter

Juletallerken 435,- 
med sprø ribbe, julepølser, medisterkaker, bresert rødkål, bakte epler, svisker og ribbesaus og kokte poteter 

GHMSEN

Juletorsk 435,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepure, fritert rosenkål og kokt potet 

FGHM

Pinnekjøtt / 565 – ekstra porsjon / 135,- 
Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, kokte poteter, buljong og persille  

M

Vegetarisk Hovedrett 

NØTTESTEK  315,-
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple. 

EGHGHAMNMSE

Desserter 

Riskrem 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler  

GHAM

Pepperkake cheesecake 155,
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele 

EGHM

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)