
Selskapsmeny
Vi ønsker forhåndsbestilling fra grupper over 15 personer.
Dette kan sendes til oss på e-post senest en uke før reservasjon.
Hele gruppen må velge samme meny.
Maks antall for selskapsmenyene er 70 personer.
- Norsk
- English
3-retters meny
Forretter
Ost- og spekematfjøl
298
Utvalgte Oster og spekemat med tilbehør
BGBSU
Rødbets-carpaccio (V)
185
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøtt-nougatine og fritert rosenkål.
EHASNV
Hovedretter
Entrecôte 220 g
445
Serveres med karamellisert selleripuré, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.
HMSEL
Kveite
450
Med hummersmørsaus, svartrotchips, appelsinglasert gulrot og ovnsbakte poteter.
FMSKSU
Nøttestek (V)
285
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandelpotetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
HAHVMMASELV
Desserter
Karamellisert bread & butter pudding
135
Serveres med vaniljeis og karamellsaus.
EGHM
Irish Coffee Tiramisu
135
Tiramisu med smak av irsk whiskey, toppet med kaffe-karamellsaus.
EHM
Treretters meny 750,- /
Treretters vegetar meny 600,-
Sharing Meny
Må bestilles til hele gruppen, minimum 15 pers, senest 5 dager før
350,- Per Person
Hel braisert svineknokke
fra Nyyyt, med ovnsbakte rotgrønnsaker, aspargesbønner,
surkål, rostede poteter og sjysaus
GHMSESEN
LEGG TIL DESSERT 135,-
Bread & butter pudding
Servert med vanilje iskrem og karamellsaus
EGHM
Eller
“Irish coffee” Tiramisu
smaksatt med irsk whisky og toppet kaffe-karamellsirup
EGHM
ALLERGENER
BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)