Julebord, kickoff, sommerfest,
selskapslokale, events og arrangementer

Unike lokaler med autentisk stil og sjarme for selskap, events og arrangementer.

I enden av regnbuen finner du en krukke fylt med gull

Du må gjerne dra ut i Nordsjøen og finne sort gull, men vårt gull er den genuine irske sjarmen og hjertevarmen. Og den har vi rikelig av! Det gjør O’Connor’s til et ideelt sted å samle familie, venner, kollegaer og naboer til sosiale sammenkomster og arrangementer.

Med en beliggenhet som gjør at du fortsatt kan lukte kirkekaffen fra Domkirken og høre fuglene mase om brødsmuler i Breiavatnet er det den enkleste sak å samles uansett hvor man kommer fra eller skal videre. Hyggelig afterwork med kolleger, venntreff, en runde dart eller tre, heie fram laget ditt, delta på quiz eller nyte live musikk – mulighetene er mange. Om du vil reservere et bord, ett av våre to chambre séparée eller holde av tid på en av dart-skivene er det bare å sende inn din bokking i dag.

Våre to chambre séparée for 10-12 og opptil 25 personer er ideelle for møter, middager, vin- og whisky-smakinger, og mye mer. Vil du ha privat karaokeparty? Brettspillkveld eller gaming-treff? Vi er med på det meste som er gøy – det er bare din fantasi som setter begrensningene! Ønsker du et julebord eller førjulstreff med irsk twist? Skal du holde sommerfest, kickoff eller trenger et selskapslokale til et privat arrangement? Styremøte i klubben med sosialisering etterpå? Kryss av og fyll inn i skjemaet under, så tar vi det raskt derfra. Vi bistår og tilrettelegger slik at ditt arrangement blir en suksesshistorie!

Julebordsesong

Nollaig shona!

Godere jul enn det du får i våre lune, irske omgivelser er vanskelig å oppdrive. Når kosen taper for stresset i førjulstiden: Ta et steg vekk fra jaget og kom inn i varmen hos O’Connor’s. La hjertet lades med juleglede og kjenn julefreden senke seg i sjel og sinn.

Book julebordet hos oss og vi sørger for at du blir julestjerna på jobben eller i vennegjengen! Vi hjelper deg med ditt julearrangement slik at det blir av den fine og minnerike sorten.

Det er alltid stor pågang for julebordbestillinger så det kan være lurt å være tidlig ute med bookingen. Ikke skyv stress og press foran deg, men gi deg selv en tidlig julegave: ta kontakt med oss i dag. Vi ønsker deg en deilig og stressfri jul!