Mat

Velsmakende fristelser fra vår klassiske pubmeny
med noen irske og britiske spesialiteter

Bare noe lett eller skikkelig mett?

Som seg hør og bør på en autentisk irsk pub, har vi en rikholdig meny med alternativer for alle nivåer av sult. Er du bare litt «peckish», eller snakker vi skikkelig «potato famine»? Vi er din venn i nøden!

Vi har alltid velsmakende husmannskost som vår deilige Irish Stew og vår Cottage Pie på menyen, i tillegg til alle klassikerne du forventer på en skikkelig pubmeny. Snacks og småretter er selvsagt alltid en mulighet.

En ekte spesialitet hos oss er våre franske østers og kaviar. Visste du at østers og Guinness er det eldste registrerte mat- og drikkeparet? Som en stolt irsk pub tenkte vi – hvorfor ikke? Dette er en smakskombinasjon som virkelig løfter opplevelsen!

  • Norsk
  • English

Matmeny

BAR SNACKS

ØLPØLSE FRA NYYYT

74

VALENCIA MANDLER

65

SMÅRETTER

FRITERTE BLÅSKJELL

169

blåskjell fritert i Guinness-panering,
servert med tartarsaus og pommes frites.

E

CHOWDER

236

Irsk fiskesuppe «Chowder» med sei,
laks og blåskjell, servert med varmt
surdeigsbrød.

FMSESSK

CÆSARSALAT MED
KYLLINGSCHNITZEL

269

Romanosalat med Cæsardressing,
parmesan, krutonger og kyllingschnitzel.

FESENGH

CHARCUTERIE

298

(Anbefales 1-2 personer)
Utvalgte oster og spekemat med tilbehør.

HESENM

PUBSANDWICH

299

Med kylling, Diablopølse fra Nyyyt, bacon, aioli og et speilegg på toppen, servert med pommes frites.

HESENM

HOVEDRETTER

COTTAGE PAI

298

Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med Cheddar.

GBMGH

BANGERS OG MASH

278

Pølser fra Nyyyt med løksaus, potetpuré, erter og syltede sennepsfrø.

GBM

BRESERT FLAT
IRON-STEAK FRA NYYYT

349

Servert med potetpuré, rødvinssaus og sesongens grønnsaker.

MSES

NØTTESTEK (Vegetar)

315

Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

GHGHANMSEE

JULETALLERKEN

445

Sprøribbe, julepølse, medisterkake, bressert rødkål, bakt eple, svisker, ribbesaus, kokte poteter og rørte tyttebær.

M

JULETORSK

445

Ovnsbakt trorsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, rosenkål og kokt potet.

FM

PUB-KLASSIKERE

FISH ‘N’ CHIPS

279

Fritert hyse i Guinness-tempura med klassisk tartarsaus, ertepuré, syltet løk og pommes frites.

EFGBM

CHEESEBURGER

279

Okseburger fra Nyyyt toppet med Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.

EM

OSTE- & BACONBURGER

289

Okseburger fra Nyyyt, toppet med
Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk,
husets burgersaus og pommes frites

EGHMSEN

DOBBEL CHEESEBURGER

359

300 gr. okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, stekt og rå løkz, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.

EHMSEN

BLÅMUGGOST-BURGER

289

Okseburger fra Nyyyt toppet med
Stiltonost, hvitløksstekt sopp, stekt og
rå løk, sylteagurk, husets burgersaus og
pommes frites.

EMSO

BBQ-BURGER

289

Okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, bacon, tomat, stekt løk, syltet jalapeño, Whiskey BBQ-saus, coleslaw og pommes frites.

EGHMSOSEN

IRISH SPICEBAG

189

EKSTRA KYLLING 60,-
Fritert kylling og pommes frites med hvitløk, stekt løk og paprika, blandet med chili crisp og five spice. Serveres med karrisaus.

M

KYLLING OVERVINGER

8 stk. 175,- / 16 stk. 239,-

Friterte kylling- overvinger med
chipotlemajones.

EM

POMMES FRITES

95

med hvitløksmajones.

E

DESSERT

BREAD & BUTTER PUDDING

145

Servert med vaniljeis og kremkaramellsaus

EGHM

«IRSK KAFFE» TIRAMISU

145

Tiramisu med smak av Irsk Whiskey, toppet med kaffe-karamellsirup.

EM

3-RETTERS JULEMENY

Minimum 12 personer, maks 70 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

FORRETTER

LETTRØKT LAKSETARTAR 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød. 

FGRM

SALTBAKTE RØDBETER 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og frityrstekt rosenkål. 

ENH

HOVEDRETTER

JULETALLERKEN 445,- 
med sprø ribbe, julepølser, bresert rødkål, bakte epler, svisker- og ribbesaus og kokte poteter.

M

JULETORSK 445,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, fritert rosenkål og kokt poteter. 

FM

PINNEKJØTT 565, –
Ekstra porsjon 135,- 
Norsk saltet og dampet fårekjøtt med rutabagamos, julepølse, kokte poteter, buljong og persille.

M

NØTTESTEK 315,-
Med bresert rødkål, rosenkål, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

ENHSES

DESSERTER

RISKREM 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler.  

M

PEPPERKAKER OSTEKAKE 155,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløggelé. 

EM

JUL SELSKAPSMENY HEL SVINEKNOKE*

*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem virkedager før besøket. 

*335,- per person. 

HEL SVINEKNOKE FRA NYYYT*

Serveres med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjy og grov sennep.

GBM

3-RETTERS SELSKAPMENY

Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

FORRETTER

CHARCUTERIE 199,-
Utvalg av ost- og spekemat
fra Nyyyt.

E

CEVICHE 199,-
Ceviche med sei, i Peruansk-stil
med sitron- og limedressing og
urteolje.

F

GRILLET
SPISSKÅL
199,- (VEGANSK)
Med Chimichurri.

HOVEDRETTER

KVEITE 429,- 
Med selleripuré, grillet kål og beurre blanc med spisskål, eple og valnøtter.

FMSESSK

ENTRECOTE FRA NYYYT 549,-
Med grønne bønner, pommes frites
og Bearnaissaus.

EM

LAM MØRBRAD 479,- 
Med Fransk potetpuré, grillet paprika,
brokkolini og rødvinssaus med Sichuanpepper.

MSES

HELSTEKT BLOMKÅL 299,- 
Med pastinakkpuré, nøtteblanding,
eple, kapers og brunet smør.

MNH

DESSERTER

VALRHONA
GUANAJA MOUSSE 219,-

med shortbread, bringebær-coulis og bær.

EM

IRSK KAFFE
TIRAMISU
149,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele 

EM

ALLERGENER

Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Melk (M), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Skalldyr (SK), Soya (SO)