Mat
Velsmakende fristelser fra vår klassiske pubmeny
med noen irske og britiske spesialiteter
Bare noe lett eller skikkelig mett?
Som seg hør og bør på en autentisk irsk pub, har vi en rikholdig meny med alternativer for alle nivåer av sult. Er du bare litt «peckish», eller snakker vi skikkelig «potato famine»? Vi er din venn i nøden!
Vi har alltid velsmakende husmannskost som vår deilige Irish Stew og vår Cottage Pie på menyen, i tillegg til alle klassikerne du forventer på en skikkelig pubmeny. Snacks og småretter er selvsagt alltid en mulighet.
En ekte spesialitet hos oss er våre franske østers og kaviar. Visste du at østers og Guinness er det eldste registrerte mat- og drikkeparet? Som en stolt irsk pub tenkte vi – hvorfor ikke? Dette er en smakskombinasjon som virkelig løfter opplevelsen!
- Norsk
- English
Matmeny
BAR SNACKS
Ølpølse fra Nyyyt
74
Oliven
65
SMÅRETTER
FRITERTE BLÅSKJELL
169
Norsk blåskjell fritert i Guinness-panering,
servert med tartarsaus og pommes frites.
BEFGHMSH
CHOWDER
236
Irsk fiskesuppe «Chowder» med sei,
laks og blåskjell, servert med varmt
surdeigsbrød.
BFGHMSH
CÆSARSALAT MED
KYLLINGSCHNITZEL
269
Romanosalat med Cæsardressing,
parmesan, krutonger og kyllingschnitzel.
FESENGH
CHARCUTERIE
298
(Anbefales 1-2 personer)
Utvalgte oster og spekemat med tilbehør.
HESENM
HOVEDRETTER
COTTAGE PAI
298
Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med cheddar.
GBMGH
BANGERS OG MASH
278
Pølser fra Nyyyt med løksaus, potetpuré, erter og syltede sennepsfrø.
MGHSEN
BRESERT FLAT
IRON-STEAK FRA NYYYT
349
servert med potetpuré, rødvinssaus, blandet paprika og sesongens grønnsaker.
MSESU
SPARERIBS
349
Helside spareribs glasert med hjemmelaget
BBQ-saus, servert med coleslaw, grillet mais
og pommes frites.
GHMSO
PUBSANDWICH
299
Pubsandwich med kylling, ‘Diablopølse’
fra Nyyyt, bacon, aioli og et speilegg på
toppen, servert med pommes frites.
GHM
NØTTESTEK (Vegetar)
315
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
GHGHANMSEE
NØTTESTEK (Vegetarisk)
315
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
GHGHANMSEE
PUB-KLASSIKERE
FISH ‘N’ CHIPS
279
Fritert hyse i Guinness-tempura med klassisk tartarsaus, ertepuré, syltet løk og pommes frites.
EFGBMSEN
CHEESEBURGER
279
Okseburger fra Nyyyt toppet med Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EGHMSEN
OSTE- & BACONBURGER
289
Okseburger fra Nyyyt, toppet med
Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk,
husets burgersaus og pommes frites
EGHMSEN
DOBBEL CHEESEBURGER
359
300 gram okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, stekt og rå løkz, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EHMSEN
BLÅMUGGOST-BURGER
289
Okseburger fra Nyyyt toppet med
Stiltonost, hvitløksstekt sopp, stekt og
rå løk, sylteagurk, husets burgersaus og
pommes frites.
EGHMSENSO
BBQ-BURGER
289
Okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, bacon, tomat, stekt løk, syltet jalapeño, Whiskey BBQ-saus, coleslaw og pommes frites.
EGHMSOSEN
IRISH SPICEBAG
189
EKSTRA KYLLING 60,-
Fritert kylling og pommes frites med hvitløk, stekt løk, paprika. Blandet med chili crisp og five spice og servert med karrisaus.
GHM
KYLLING OVERVINGER
8 stk. 175,- / 16 stk. 239,-
Friterte kylling- overvinger med
chipotlemajones.
EGHM
POMMES FRITES
95
med hvitløksmajones.
ESEN
Dessert
BREAD & BUTTER PUDDING
145
Servert med vaniljeis og kremkaramellsaus
EGHM
«IRSK KAFFE» TIRAMISU
145
Tiramisu med smak av Irsk Whiskey, toppet med kaffe-karamellsirup.
EGHM
3-RETTERS JULEMENY
Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi krever forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest én uke før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.
FORRETTER
LETTRØKT LAKSETARTAR 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød.
FGHGRM
SALTBAKTE RØDBETER 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og frityrstekt rosenkål.
ENHSEN
HOVEDRETTER
JULETALLERKEN 445,-
med sprø ribbe, julepølser, bresert rødkål, bakte epler, svisker- og ribbesaus og kokte poteter.
GHMSEN
JULETORSK 445,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, fritert rosenkål og kokt poteter.
GHGHANHNMA
PINNEKJØTT 565, –
Ekstra porsjon 135,-
Norsk saltet og dampet fårekjøtt med rutabagamos, julepølse, kokte poteter, buljong og persille.
M
NØTTESTEK 315,-
Med bresert rødkål, rosenkål, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
GHGHANHSE
DESSERTER
RISKREM 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler.
MNMA
PEPPERKAKER OSTEKAKE 155,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløggelé.
EGHM
JUL SELSKAPSMENY HEL SVINEKNOKE*
*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket.
*335,- per person.
HEL SVINEKNOKE FRA NYYYT*
Serveres med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjy og grov sennep.
GBGHMSEN
3-RETTERS SELSKAPMENY
Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi krever forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest én uke før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.
FORRETTER
CHARCUTERIE 199,-
Utvalg av ost- og spekemat
fra Nyyyt.
EGHNMASEN
CEVICHE 199,-
Ceviche med sei, i Peruansk-stil
med sitron- og limedressing og
urteolje.
F
GRILLET
SPISSKÅL 199,- (VEGANSK)
Med Chimichurri.
HOVEDRETTER
KVEITE 429,-
Med selleripuré, grillet kål og beurre blanc med spisskål, eple og valnøtter.
FMNVSESHSU
ENTRECOTE FRA NYYYT 549,-
Med grønne bønner, pommes frites
og Bearnaissaus.
EMSU
LAM MØRBRAD 479,-
Med Fransk potetpuré, grillet paprika,
brokkolini og rødvinssaus med Sichuanpepper.
MSESU
HELSTEKT BLOMKÅL 299,-
Med pastinakkpuré, nøtteblanding,
eple, kapers og brunet smør.
MNHNMA
DESSERTER
VALRHONA
GUANAJA MOUSSE 219,-
med shortbread, bringebær-coulis og bær.
EGHM
IRSK KAFFE
TIRAMISU 149,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele
EGHM
ALLERGENER
Gluten: Gh – Gluten hvete / Gb – Gluten, bygg / Gha – Gluten, havre / Nøtter: Nm – Mandel / Nh – Hasselnøtt
Øvrige: Sk – Skalldyr / E – Egg / F – Fisk / So – Soya / M – Melk / Se – Selleri / Sen – Sennep / Su – Svoveldioksid og sulfitt / B – Bløtdyr