Mat

Velsmakende fristelser fra vår klassiske pubmeny
med noen irske og britiske spesialiteter

Bare noe lett eller skikkelig mett?

Som seg hør og bør på en autentisk irsk pub, har vi en rikholdig meny med alternativer for alle nivåer av sult. Er du bare litt «peckish», eller snakker vi skikkelig «potato famine»? Vi er din venn i nøden!

Vi har alltid velsmakende husmannskost som vår deilige Irish Stew og vår Cottage Pie på menyen, i tillegg til alle klassikerne du forventer på en skikkelig pubmeny. Snacks og småretter er selvsagt alltid en mulighet.

En ekte spesialitet hos oss er våre franske østers og kaviar. Visste du at østers og Guinness er det eldste registrerte mat- og drikkeparet? Som en stolt irsk pub tenkte vi – hvorfor ikke? Dette er en smakskombinasjon som virkelig løfter opplevelsen!

  • Norsk
  • English

Matmeny

BAR SNACKS

Ølpølse fra Nyyyt

74

Oliven

65

SMÅRETTER

FRITERTE BLÅSKJELL

169

Norsk blåskjell fritert i Guinness-panering,
servert med tartarsaus og pommes frites.

BEFGHMSH

CHOWDER

236

Irsk fiskesuppe «Chowder» med sei,
laks og blåskjell, servert med varmt
surdeigsbrød.

BFGHMSH

CÆSARSALAT MED
KYLLINGSCHNITZEL

269

Romanosalat med Cæsardressing,
parmesan, krutonger og kyllingschnitzel.

FESENGH

CHARCUTERIE

298

(Anbefales 1-2 personer)
Utvalgte oster og spekemat med tilbehør.

HESENM

HOVEDRETTER

COTTAGE PAI

298

Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med cheddar.

GBMGH

BANGERS OG MASH

278

Pølser fra Nyyyt med løksaus, potetpuré, erter og syltede sennepsfrø.

MGHSEN

BRESERT FLAT
IRON-STEAK FRA NYYYT

349

servert med potetpuré, rødvinssaus, blandet paprika og sesongens grønnsaker.

MSESU

SPARERIBS

349

Helside spareribs glasert med hjemmelaget
BBQ-saus, servert med coleslaw, grillet mais
og pommes frites.

GHMSO

PUBSANDWICH

299

Pubsandwich med kylling, ‘Diablopølse’
fra Nyyyt, bacon, aioli og et speilegg på
toppen, servert med pommes frites.

GHM

NØTTESTEK (Vegetar)

315

Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

GHGHANMSEE

NØTTESTEK (Vegetarisk)

315

Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

GHGHANMSEE

PUB-KLASSIKERE

FISH ‘N’ CHIPS

279

Fritert hyse i Guinness-tempura med klassisk tartarsaus, ertepuré, syltet løk og pommes frites.

EFGBMSEN

CHEESEBURGER

279

Okseburger fra Nyyyt toppet med Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.

EGHMSEN

OSTE- & BACONBURGER

289

Okseburger fra Nyyyt, toppet med
Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk,
husets burgersaus og pommes frites

EGHMSEN

DOBBEL CHEESEBURGER

359

300 gram okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, stekt og rå løkz, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.

EHMSEN

BLÅMUGGOST-BURGER

289

Okseburger fra Nyyyt toppet med
Stiltonost, hvitløksstekt sopp, stekt og
rå løk, sylteagurk, husets burgersaus og
pommes frites.

EGHMSENSO

BBQ-BURGER

289

Okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, bacon, tomat, stekt løk, syltet jalapeño, Whiskey BBQ-saus, coleslaw og pommes frites.

EGHMSOSEN

IRISH SPICEBAG

189

EKSTRA KYLLING 60,-
Fritert kylling og pommes frites med hvitløk, stekt løk, paprika. Blandet med chili crisp og five spice og servert med karrisaus.

GHM

KYLLING OVERVINGER

8 stk. 175,- / 16 stk. 239,-

Friterte kylling- overvinger med
chipotlemajones.

EGHM

POMMES FRITES

95

med hvitløksmajones.

ESEN

Dessert

BREAD & BUTTER PUDDING

145

Servert med vaniljeis og kremkaramellsaus

EGHM

«IRSK KAFFE» TIRAMISU

145

Tiramisu med smak av Irsk Whiskey, toppet med kaffe-karamellsirup.

EGHM

3-RETTERS JULEMENY

Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi krever forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest én uke før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

FORRETTER

LETTRØKT LAKSETARTAR 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød. 

FGHGRM

SALTBAKTE RØDBETER 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og frityrstekt rosenkål. 

ENHSEN

HOVEDRETTER

JULETALLERKEN 445,- 
med sprø ribbe, julepølser, bresert rødkål, bakte epler, svisker- og ribbesaus og kokte poteter.

GHMSEN

JULETORSK 445,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, fritert rosenkål og kokt poteter. 

GHGHANHNMA

PINNEKJØTT 565, –
Ekstra porsjon 135,- 
Norsk saltet og dampet fårekjøtt med rutabagamos, julepølse, kokte poteter, buljong og persille.

M

NØTTESTEK 315,-
Med bresert rødkål, rosenkål, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

GHGHANHSE

DESSERTER

RISKREM 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler.  

MNMA

PEPPERKAKER OSTEKAKE 155,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløggelé. 

EGHM

JUL SELSKAPSMENY HEL SVINEKNOKE*

*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket. 

*335,- per person. 

HEL SVINEKNOKE FRA NYYYT*

Serveres med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjy og grov sennep.

GBGHMSEN

3-RETTERS SELSKAPMENY

Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi krever forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest én uke før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

FORRETTER

CHARCUTERIE 199,-
Utvalg av ost- og spekemat
fra Nyyyt.

EGHNMASEN

CEVICHE 199,-
Ceviche med sei, i Peruansk-stil
med sitron- og limedressing og
urteolje.

F

GRILLET
SPISSKÅL
199,- (VEGANSK)
Med Chimichurri.

HOVEDRETTER

KVEITE 429,- 
Med selleripuré, grillet kål og beurre blanc med spisskål, eple og valnøtter.

FMNVSESHSU

ENTRECOTE FRA NYYYT 549,-
Med grønne bønner, pommes frites
og Bearnaissaus.

EMSU

LAM MØRBRAD 479,- 
Med Fransk potetpuré, grillet paprika,
brokkolini og rødvinssaus med Sichuanpepper.

MSESU

HELSTEKT BLOMKÅL 299,- 
Med pastinakkpuré, nøtteblanding,
eple, kapers og brunet smør.

MNHNMA

DESSERTER

VALRHONA
GUANAJA MOUSSE 219,-

med shortbread, bringebær-coulis og bær.

EGHM

IRSK KAFFE
TIRAMISU
149,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele 

EGHM

ALLERGENER

Gluten: Gh – Gluten hvete / Gb – Gluten, bygg / Gha – Gluten, havre / Nøtter: Nm – Mandel / Nh – Hasselnøtt
Øvrige: Sk – Skalldyr / E – Egg / F – Fisk / So – Soya / M – Melk / Se – Selleri / Sen – Sennep / Su – Svoveldioksid og sulfitt / B – Bløtdyr