Mat
Velsmakende fristelser fra vår klassiske pubmeny
med noen irske og britiske spesialiteter
Bare noe lett eller skikkelig mett?
Som seg hør og bør på en autentisk irsk pub, har vi en rikholdig meny med alternativer for alle nivåer av sult. Er du bare litt «peckish», eller snakker vi skikkelig «potato famine»? Vi er din venn i nøden!
Vi har alltid velsmakende husmannskost som vår deilige Irish Stew og vår Cottage Pie på menyen, i tillegg til alle klassikerne du forventer på en skikkelig pubmeny. Snacks og småretter er selvsagt alltid en mulighet.
En ekte spesialitet hos oss er våre franske østers og kaviar. Visste du at østers og Guinness er det eldste registrerte mat- og drikkeparet? Som en stolt irsk pub tenkte vi – hvorfor ikke? Dette er en smakskombinasjon som virkelig løfter opplevelsen!
- Norsk
- English
Matmeny
BAR SNACKS
ØLPØLSE FRA NYYYT
74
VALENCIA MANDLER
65
SMÅRETTER
FRITERTE BLÅSKJELL
169
blåskjell fritert i Guinness-panering,
servert med tartarsaus og pommes frites.
E
CHOWDER
236
Irsk fiskesuppe «Chowder» med sei,
laks og blåskjell, servert med varmt
surdeigsbrød.
FMSESSK
CÆSARSALAT MED
KYLLINGSCHNITZEL
269
Romanosalat med Cæsardressing,
parmesan, krutonger og kyllingschnitzel.
FESENGH
CHARCUTERIE
298
(Anbefales 1-2 personer)
Utvalgte oster og spekemat med tilbehør.
HESENM
PUBSANDWICH
299
Med kylling, Diablopølse fra Nyyyt, bacon, aioli og et speilegg på toppen, servert med pommes frites.
HESENM
HOVEDRETTER
COTTAGE PAI
298
Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med Cheddar.
GBMGH
BANGERS OG MASH
278
Pølser fra Nyyyt med løksaus, potetpuré, erter og syltede sennepsfrø.
GBM
BRESERT FLAT
IRON-STEAK FRA NYYYT
349
Servert med potetpuré, rødvinssaus og sesongens grønnsaker.
MSES
NØTTESTEK (Vegetar)
315
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
GHGHANMSEE
JULETALLERKEN
445
Sprøribbe, julepølse, medisterkake, bressert rødkål, bakt eple, svisker, ribbesaus, kokte poteter og rørte tyttebær.
M
JULETORSK
445
Ovnsbakt trorsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, rosenkål og kokt potet.
FM
PUB-KLASSIKERE
FISH ‘N’ CHIPS
279
Fritert hyse i Guinness-tempura med klassisk tartarsaus, ertepuré, syltet løk og pommes frites.
EFGBM
CHEESEBURGER
279
Okseburger fra Nyyyt toppet med Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EM
OSTE- & BACONBURGER
289
Okseburger fra Nyyyt, toppet med
Cheddar, stekt og rå løk, tomat, sylteagurk,
husets burgersaus og pommes frites
EGHMSEN
DOBBEL CHEESEBURGER
359
300 gr. okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, stekt og rå løkz, tomat, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EHMSEN
BLÅMUGGOST-BURGER
289
Okseburger fra Nyyyt toppet med
Stiltonost, hvitløksstekt sopp, stekt og
rå løk, sylteagurk, husets burgersaus og
pommes frites.
EMSO
BBQ-BURGER
289
Okseburger fra Nyyyt, toppet med Cheddar, bacon, tomat, stekt løk, syltet jalapeño, Whiskey BBQ-saus, coleslaw og pommes frites.
EGHMSOSEN
IRISH SPICEBAG
189
EKSTRA KYLLING 60,-
Fritert kylling og pommes frites med hvitløk, stekt løk og paprika, blandet med chili crisp og five spice. Serveres med karrisaus.
M
KYLLING OVERVINGER
8 stk. 175,- / 16 stk. 239,-
Friterte kylling- overvinger med
chipotlemajones.
EM
POMMES FRITES
95
med hvitløksmajones.
E
DESSERT
BREAD & BUTTER PUDDING
145
Servert med vaniljeis og kremkaramellsaus
EGHM
«IRSK KAFFE» TIRAMISU
145
Tiramisu med smak av Irsk Whiskey, toppet med kaffe-karamellsirup.
EM
3-RETTERS JULEMENY
Minimum 12 personer, maks 70 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.
FORRETTER
LETTRØKT LAKSETARTAR 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød.
FGRM
SALTBAKTE RØDBETER 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og frityrstekt rosenkål.
ENH
HOVEDRETTER
JULETALLERKEN 445,-
med sprø ribbe, julepølser, bresert rødkål, bakte epler, svisker- og ribbesaus og kokte poteter.
M
JULETORSK 445,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, fritert rosenkål og kokt poteter.
FM
PINNEKJØTT 565, –
Ekstra porsjon 135,-
Norsk saltet og dampet fårekjøtt med rutabagamos, julepølse, kokte poteter, buljong og persille.
M
NØTTESTEK 315,-
Med bresert rødkål, rosenkål, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
ENHSES
DESSERTER
RISKREM 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler.
M
PEPPERKAKER OSTEKAKE 155,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløggelé.
EM
JUL SELSKAPSMENY HEL SVINEKNOKE*
*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem virkedager før besøket.
*335,- per person.
HEL SVINEKNOKE FRA NYYYT*
Serveres med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjy og grov sennep.
GBM
3-RETTERS SELSKAPMENY
Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.
FORRETTER
CHARCUTERIE 199,-
Utvalg av ost- og spekemat
fra Nyyyt.
E
CEVICHE 199,-
Ceviche med sei, i Peruansk-stil
med sitron- og limedressing og
urteolje.
F
GRILLET
SPISSKÅL 199,- (VEGANSK)
Med Chimichurri.
HOVEDRETTER
KVEITE 429,-
Med selleripuré, grillet kål og beurre blanc med spisskål, eple og valnøtter.
FMSESSK
ENTRECOTE FRA NYYYT 549,-
Med grønne bønner, pommes frites
og Bearnaissaus.
EM
LAM MØRBRAD 479,-
Med Fransk potetpuré, grillet paprika,
brokkolini og rødvinssaus med Sichuanpepper.
MSES
HELSTEKT BLOMKÅL 299,-
Med pastinakkpuré, nøtteblanding,
eple, kapers og brunet smør.
MNH
DESSERTER
VALRHONA
GUANAJA MOUSSE 219,-
med shortbread, bringebær-coulis og bær.
EM
IRSK KAFFE
TIRAMISU 149,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele
EM
ALLERGENER
Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Melk (M), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Skalldyr (SK), Soya (SO)