Mat
Velsmakende fristelser fra vår klassiske pubmeny
med noen irske og britiske spesialiteter
Bare noe lett eller skikkelig mett?
Som seg hør og bør på en autentisk irsk pub, har vi en rikholdig meny med alternativer for alle nivåer av sult. Er du bare litt «peckish», eller snakker vi skikkelig «potato famine»? Vi er din venn i nøden!
Vi har alltid velsmakende husmannskost som vår deilige Irish Stew og vår Cottage Pie på menyen, i tillegg til alle klassikerne du forventer på en skikkelig pubmeny. Snacks og småretter er selvsagt alltid en mulighet.
En ekte spesialitet hos oss er våre franske østers og kaviar. Visste du at østers og Guinness er det eldste registrerte mat- og drikkeparet? Som en stolt irsk pub tenkte vi – hvorfor ikke? Dette er en smakskombinasjon som virkelig løfter opplevelsen!
- Norsk
- English
Matmeny
Bar snacks
Ølpølse fra Nyyyt
55
Oliven i Mojo Rojo
55
Småretter
Østers
Pr. stk. 48,- / 6 stykker 250,-
Fine de Claire østers. Velg mellom Guinness mignonette eller klassisk mignonette.
BGBSU
SKAGEN
255
Håndpillede reker i majones toppet med rognkjeksrogn og dill og gressløk, servert i brioche med lettsyltet agurk og salat
MEGHSENSK
KLASSISK CÆSARSALAT
189
Romanosalat med Cæsardressing,
parmesan og krutonger
FESENGH
Guinness løksuppe
235
En vri på den klassiske franske løksuppen, gratinert med krutonger og Kerrygold-Cheddar.
GBMSE
Ost- og spekematfjøl
298
Utvalgte oster og spekemat med tilbehør.
HESENM
CLUB SANDWICH
235
med grillet kylling, bacon, dijonais, tomat, løk og salat i briochebrød, serveres med fries
GHESEN
Hovedretter
Cottage pie
289
Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpure med cheddar.
GBMGH
Bangers and mash
279
Pølser fra Nyyyt med løksaus, potetpure, erter og syltet sennepsfrø.
MGHSEN
Bresert okseskank
349
Langtidsbresert okseskank fra Nyyyt. Serveres med karamellisert selleripuré, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.
GHMSE
CEASAR KYLLINGSCHNITZEL
289
CEASAR KYLLINGSCHNITZEL
Kylling-schnitzel med brunet smør, Ceasarsalat og parmesan
GHEMF
SPARE RIB
339
Tykke Spare rib av bog fra Nyyyt, servert
med coleslaw, mais, Whisky BBQ-saus og fries
ESENSO
NØTTESTEK (Vegetarisk)
315
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
GHGHANMSEE
Pub-klassikere
Fish ‘n’ chips
279
Fritert torsk i øltempura med klassisk tartarsaus, ertepure, syltet løk og pommes frites.
GBEFGHSEN
Cheeseburger
279
Burger av okse fra Nyyyt toppet med Cheddar, tomat, karamellisert løk, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EGHMSEN
Cheese & Bacon burger
289
Burger av okse fra Nyyyt toppet med bacon, Cheddar, tomat, karamellisert løk, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EGHMSEN
Dobbel cheeseburger
359
300 gram burger av okse fra Nyyyt, toppet med ekstra Cheddar, tomat, karamellisert løk, sylteagurk, husets burgersaus og pommes frites.
EHMSEN
Blue-cheeseburger
289
160 g smashburger toppet med Stiltonost, rødløk- og sherrysyltetøy, majones, sylteagurk og pommes frites.
HGHMSEN
BBQ-burger
289
Burger av okse fra Nyyyt, toppet med Cheddar, tomat, karamellisert løk, syltet jalapeno, whiskey BBQ-saus, coleslaw og pommes frites.
EGHMSOSEN
Irish spice bag
189
Fritert kylling og pommes frites med stekt løk, paprika og chili, blandet med chili crisp og five spice, servert med karrisaus.
GHMSEN
KYLLINGVINGER
195,- 1/2kg / 295,- 1kg
Sprø kyllingvinger, Buffalo hot-saus,
blåmuggostdipp og gulrot
MESENSE
POMMES FRITES
95
med hvitløksmajones
ESEN
Dessert
BREAD & BUTTER PUDDING
135
Servert med vanilje iskrem og karamellsaus
EGHM
«Irish Coffee» tiramisu
135
Tiramisu med smak av irsk whiskey, toppet med kaffe-karamellsaus
MGHE
Julemeny
Forretter
Lettrøkt Laksetartar 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød
FGHGRM
Saltbakte rødbeter 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og fritert rosenkål
ENHSEN
Hovedretter
Juletallerken 435,-
med sprø ribbe, julepølser, medisterkaker, bresert rødkål, bakte epler, svisker og ribbesaus og kokte poteter
GHMSEN
Juletorsk 435,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepure, fritert rosenkål og kokt potet
FGHM
Pinnekjøtt / 565 – ekstra porsjon / 135,-
Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, kokte poteter, buljong og persille
M
Vegetarisk Hovedrett
NØTTESTEK 315,-
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
EGHGHAMNMSE
Desserter
Riskrem 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler
GHAM
Pepperkake cheesecake 155,
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele
EGHM
Selskapsmeny Svineknoke
*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket.
*350,- per person.
Hel svineknoke fra Nyyyt.
Servert med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjyøl-sjy og grov sennep
GBGHMSEN
ALLERGENER
Gluten: Gh – Gluten hvete / Gb – Gluten, bygg / Gha – Gluten, havre / Nøtter: Nm – Mandel / Nh – Hasselnøtt
Øvrige: Sk – Skalldyr / E – Egg / F – Fisk / So – Soya / M – Melk / Se – Selleri / Sen – Sennep / Su – Svoveldioksid og sulfitt / B – Bløtdyr