Selskapsmeny

Vi ønsker forhåndsbestilling fra grupper over 15 personer.
Dette kan sendes til oss på e-post senest en uke før reservasjon.
Hele gruppen må velge samme meny.
Maks antall for selskapsmenyene er 70 personer.

  • Norsk
  • English

3-retters meny

Forretter

Guinness løksuppe

215

En vri på den klassiske franske løksuppen, gratinert med krutonger og Kerrygold-Cheddar.

BYHMSEL

Krabbe i brioche

245

En blanding av snøkrabbe og taskekrabbe i majones med sjalottløk, dill og gressløk, servert i brioche.

EHMSNSK

Rødbets-carpaccio (V)

185

Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøtt-nougatine og fritert rosenkål.

EHASNV

Hovedretter

Entrecôte 220 g

445

Serveres med karamellisert selleripuré, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.

HMSEL

Kveite

450

Med hummersmørsaus, svartrotchips, appelsinglasert gulrot og ovnsbakte poteter.

FMSKSU

Nøttestek (V)

285

Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandelpotetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

HAHVMMASELV

Desserter

Karamellisert bread & butter pudding

145

Serveres med vaniljeis og karamellsaus.

HM

Bakt ostekake

145

Serveres med mørk sjokolade -og kaffelikørganache og solbærsorbet.

EHM

Treretters meny 750,- /
Treretters vegetar meny 600,-

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)