Selskapsmeny

Vi ønsker forhåndsbestilling fra grupper over 15 personer.
Dette kan sendes til oss på e-post senest en uke før reservasjon.
Hele gruppen må velge samme meny.
Maks antall for selskapsmenyene er 70 personer.

  • Norsk
  • English

3-retters meny

Forretter

Ost- og spekematfjøl

298

Utvalgte Oster og spekemat med tilbehør

BGBSU

Rødbets-carpaccio (V)

185

Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøtt-nougatine og fritert rosenkål.

EHASNV

Hovedretter

Entrecôte 220 g

445

Serveres med karamellisert selleripuré, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.

HMSEL

Kveite

450

Med hummersmørsaus, svartrotchips, appelsinglasert gulrot og ovnsbakte poteter.

FMSKSU

Nøttestek (V)

285

Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandelpotetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.

HAHVMMASELV

Desserter

Karamellisert bread & butter pudding

135

Serveres med vaniljeis og karamellsaus.

EGHM

Irish Coffee Tiramisu

135

Tiramisu med smak av irsk whiskey, toppet med kaffe-karamellsaus.

EHM

Treretters meny 750,- /
Treretters vegetar meny 600,-

Sharing Meny

Må bestilles til hele gruppen, minimum 15 pers, senest 5 dager før

350,- Per Person

Hel braisert svineknokke

fra Nyyyt, med ovnsbakte rotgrønnsaker, aspargesbønner,
surkål, rostede poteter og sjysaus

GHMSESEN

LEGG TIL DESSERT 135,-

Bread & butter pudding
Servert med vanilje iskrem og karamellsaus

EGHM

Eller

“Irish coffee” Tiramisu
smaksatt med irsk whisky og toppet kaffe-karamellsirup

EGHM

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)