
Selskapsmeny
Vi ønsker forhåndsbestilling fra grupper over 15 personer.
Dette kan sendes til oss på e-post senest en uke før reservasjon.
Hele gruppen må velge samme meny.
Maks antall for selskapsmenyene er 70 personer.
- Norsk
- English
3-retters meny
Forretter
Guinness løksuppe
215
En vri på den klassiske franske løksuppen, gratinert med krutonger og Kerrygold-Cheddar.
BYHMSEL
Krabbe i brioche
245
En blanding av snøkrabbe og taskekrabbe i majones med sjalottløk, dill og gressløk, servert i brioche.
EHMSNSK
Rødbets-carpaccio (V)
185
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøtt-nougatine og fritert rosenkål.
EHASNV
Hovedretter
Entrecôte 220 g
445
Serveres med karamellisert selleripuré, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.
HMSEL
Kveite
450
Med hummersmørsaus, svartrotchips, appelsinglasert gulrot og ovnsbakte poteter.
FMSKSU
Nøttestek (V)
285
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandelpotetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
HAHVMMASELV
Desserter
Karamellisert bread & butter pudding
145
Serveres med vaniljeis og karamellsaus.
HM
Bakt ostekake
145
Serveres med mørk sjokolade -og kaffelikørganache og solbærsorbet.
EHM
Treretters meny 750,- /
Treretters vegetar meny 600,-
ALLERGENER
BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)