Selskapsmeny
Vi tilbyr et utvalg menyer som passer ulike grupper og anledninger – bare gi oss beskjed om hva dere ønsker, så finner vi det som passer best.
- Norsk
- English
Selskapsmenyer
3-RETTERS JULEMENY
Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.
FORRETTER
LETTRØKT LAKSETARTAR 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød.
FGRM
SALTBAKTE RØDBETER 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og frityrstekt rosenkål.
ENH
HOVEDRETTER
JULETALLERKEN 445,-
med sprø ribbe, julepølser, bresert rødkål, bakte epler, svisker- og ribbesaus og kokte poteter.
M
JULETORSK 445,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepuré, fritert rosenkål og kokt poteter.
NH
PINNEKJØTT 565, –
Ekstra porsjon 135,-
Norsk saltet og dampet fårekjøtt med rutabagamos, julepølse, kokte poteter, buljong og persille.
M
NØTTESTEK 315,-
Med bresert rødkål, rosenkål, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
NHSES
DESSERTER
RISKREM 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler.
M
PEPPERKAKER OSTEKAKE 155,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløggelé.
EM
JUL SELSKAPSMENY HEL SVINEKNOKE*
*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket.
*335,- per person.
HEL SVINEKNOKE FRA NYYYT*
Serveres med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjy og grov sennep.
GBM
3-RETTERS SELSKAPMENY
Minimum 12 personer, maks 50 personer.
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.
FORRETTER
CHARCUTERIE 199,-
Utvalg av ost- og spekemat
fra Nyyyt.
E
CEVICHE 199,-
Ceviche med sei, i Peruansk-stil
med sitron- og limedressing og
urteolje.
F
GRILLET
SPISSKÅL 199,- (VEGANSK)
Med Chimichurri.
HOVEDRETTER
KVEITE 429,-
Med selleripuré, grillet kål og beurre blanc med spisskål, eple og valnøtter.
FMSESSK
ENTRECOTE FRA NYYYT 549,-
Med grønne bønner, pommes frites
og Bearnaissaus.
EM
LAM MØRBRAD 479,-
Med Fransk potetpuré, grillet paprika,
brokkolini og rødvinssaus med Sichuanpepper.
MSES
HELSTEKT BLOMKÅL 299,-
Med pastinakkpuré, nøtteblanding,
eple, kapers og brunet smør.
MNH
DESSERTER
VALRHONA
GUANAJA MOUSSE 219,-
med shortbread, bringebær-coulis og bær.
EM
IRSK KAFFE
TIRAMISU 149,-
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele
EM
ALLERGENER
Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Melk (M), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Skalldyr (SK)