Selskapsmeny
Vi ønsker forhåndsbestilling fra grupper over 15 personer.
Dette kan sendes til oss på e-post senest en uke før reservasjon.
Hele gruppen må velge samme meny.
Maks antall for selskapsmenyene er 70 personer.
- Norsk
- English
Selskapmeny
3-Retters Meny
*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket.
Forrett:
Ost- og spekematfjøl
298,-
Utvalgte Oster og spekemat med tilbehør
BGBSU
Rødbets-carpaccio (V)
185,-
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøtt-nougatine og fritert rosenkål.
EGHASEN
Hovedrett
Entrecote 220g
445,-
Serveres med karamellisert selleripure, haricot verts, grønn peppersaus og pommes frites.
GHAMSE
Kveite
450,-
Med hummersmørsaus, svartrotchips, appesinglasert gulrot og ovnsbakte poteter.
FMSHSU
Nøttestek (V)
285,-
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, madelpotetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
GHGHAMNMASE
Dessert
135,-
Bread & Butter Pudding
Servert med vanilje iskrem og karamellsaus
EGHM
Irish Coffee Tiramisu
Tiramisu med smak av irsk whiskey, toppet med kaffe-karamellsaus.
EGHM
Selskapsmeny Svineknoke
*Minimum 15 personer. Må bestilles til hele selskapet senest fem dager før besøket.
*350,- per person.
Hel svineknoke fra Nyyyt.
Servert med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, bakt eple, ovnsbakte poteter, ølsjyøl-sjy og grov sennep
GBGHMSEN
Julemeny
Forretter
Lettrøkt Laksetartar 195,-
Tartar av lettrøkt laks med, ørretrogn snøfrisk-krem, gressløk, lettsyltet agurk og flatbrød
FGHGRM
Saltbakte rødbeter 185,- (V)
Saltbakte rødbeter med røkt majones, pepperrot, hasselnøttnougatin og fritert rosenkål
ENHSEN
Hovedretter
Juletallerken 435,-
med sprø ribbe, julepølser, medisterkaker, bresert rødkål, bakte epler, svisker og ribbesaus og kokte poteter
GHMSEN
Juletorsk 435,-
Ovnsbakt torsk med sennepssaus, baconsmør, ertepure, fritert rosenkål og kokt potet
FGHM
Pinnekjøtt / 565 – ekstra porsjon / 135,-
Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, kokte poteter, buljong og persille
M
Vegetarisk Hovedrett
NØTTESTEK 315,-
Med konfitert kål, glaserte gulrøtter, mandel-potetpuré og grønnsaksdemiglace med eple.
EGHGHAMNMSE
Desserter
Riskrem 155,-
med kirsebærkompott og ristede mandler
GHAM
Pepperkake cheesecake 155,
Krydret cheesecake med pepperkakebunn og gløgggele
EGHM
ALLERGENER
BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)