Mat på Oconnors,

Mat

Irsk pubmat på sitt beste

  • Norsk
  • English

Meny

Småretter

Kyllingvinger

159

Friterte kyllingvinger med Buffalo hotsaus, blåmuggostdip, gulrot og selleri.

EMSESEN

Spareribs av lam

225

Spareribs av lam med koreansk BBQ-saus, med vårløk og sesamfrø.

SESSO

Stout & onion soup

235

Kraftig løksuppe med stout. Gratinert med krutonger og cheddar Montgomery.

GBGHM

Pommes frites

75

Med hvitløksmajones.

ESEN

Ost- og spekemat

298

Utvalgte oster og spekemat med brød, fikenkompott, cornichons og aioli.

EGHSEN

Hvitløksbrød

135

Med snøfriskkrem med friske urter og hvitløk.

GHM

Hovedretter

Cottage pie

289

Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med cheddar.

GBGHM

Bangers & Mash

275

Pølser fra Nyyyt med potetpuré, løksjy, erter og syltet sennepsfrø.

MSEN

Bresert okseskank

355

Langtidsbresert okseskank med glaserte gulrøtter, syrlig stekt løk, ristet potet og sjysaus.

MSESENSU

Pannestekt ørret

335

Med colcannon (irsk potetpuré med spisskål), brokkolini, smørsaus med rømme, dill og agurksalat.

FM

Fish & chips

289

Sprø ølpanert hyse med ertepuré, tartarsaus, sitron og pommes frites.

EFGBGHMSEN

«Byggotto»

245

Risotto laget på bygg med sopp, grønnkål og cheddar Montgomery, toppet med sprøfritert purre og grønn olje.

GBM

Burgere

Cheeseburger

275

Burger med cheddar, karamellisert og rå løk, sylteagurk, tomat, salat, sennep og husets burgersaus.

EGHMSEN

Bluecheeseburger

275

Burger med stilton, løkmarmelade, sylteagurk, tomat, salat og husets burgersaus.

EGHMSEN

Kyllingburger

275

Sprø fritert kyllinglår med salat, rå og syltet rødløk, tomat, salat jalapeño, dijonaise.

EGHSEN

Vegetarburger

245

Hjemmelaget vegetarburger med karamellisert og rå løk, tomat, salat og husets burgerdressing.

EGHSEN

Alle burgere serveres med pommes frites og hvitløksmajones. Ekstra bacon: 35,-

Dessert

Sticky toffeepudding

135

Med smør-karamellsaus og krem.

Selskapsmeny

Må bestilles av hele selskapet. Minimum fem personer, senest syv dager før.

345,- per person.

Hel bressert svineknoke

Hel bresert svineknoke fra Nyyyt. Med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, ristede poteter, sjysaus, grov sennep og cornichons.

GHMSESEN

Sharingmeny

Må bestilles av hele selskapet. Minimum 15 personer.

525,- per person.

Sharing

Brød og smør

GHM

Toast med sopp og chevre

GHM

Västerbottenost-terte. Med rømme, rogn og gressløk.

FGHM

Varmrøkt ørret med sauce gribiche

EFSEN

Spareribs av bog fra Nyyyt, med estragonmajones

ESEN

Langtidsbresert okseskank med syrlig løk og sennepssjysaus

GHSESU

Glaserte gulrøtter med honning, sitron og timian

Frisk kålsalat med chili og sitron

MNHSO

Knuste poteter med urter, olivenolje og parmesan.

M

Brokkolini med brunet smør, soya og hasselnøtter.

M

Vegetarisk (på forespørsel): Risotto laget med sopp, grønnkål og cheddar Montgomery. Toppet med sprøfritert purre og grønn olje

GBGHGHAGRNHNM

Vegetarisk (på forespørsel): Pannestekt gnocchi med gresskarpuré, sopp, salvie, parmesan og brunet smør.

GHMSU

Dessert

Sticky toffee pudding med smørkaramellsaus og krem

EGHM

Julemeny

Må bestilles av hele selskapet. Minimum 15 personer.

Forrett: 175,- / Hovedrett(sharing): 525,- per person. / Dessert: 145,-

Forret – velg mellom:

Tartar av lettrøkt ørret med lettstyltet agurk, gressløk, kapers, rømme, karse og krutonger.

FM

Smørstekt toast med kremet sopp med hvitvin og estragon, toppet med geitost og salat

GHMSU

Hovedrett (sharing)

Sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølse og sjysaus med sennep.

Ovnsbakt torsk med sandefjordsmør og baconsmør.

Rødkål, rosenkål, glaserte gulrøtter, bakt eple og svisker og gulløyepoteter.

FGHMSEN

Legg til: Pinnekjøtt, vossakorv og rotmos. 195,-

M

Dessert

Riskrem med kirsebærkompott og karameliserte mandler.

MNM

GH – Gluten hvete / E-egg/ F- fisk / So- soya / M – Melk / Se – selleri /Sen – sennep / SU – svoveldioksid og sulfitt