- Norsk
- English
Meny
Småretter
Kyllingvinger
159
Friterte kyllingvinger med Buffalo hotsaus, blåmuggostdip, gulrot og selleri.
EMSES
Spareribs av lam
225
Spareribs av lam med koreansk BBQ-saus, med vårløk og sesamfrø.
SO
Stout & onion soup
235
Kraftig løksuppe med stout. Gratinert med krutonger og cheddar Montgomery.
GBM
Pommes frites
75
Med hvitløksmajones.
E
Ost- og spekemat
298
Utvalgte oster og spekemat med brød, fikenkompott, cornichons og aioli.
E
Hvitløksbrød
135
Med snøfriskkrem med friske urter og hvitløk.
M
Hovedretter
Cottage pie
289
Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med cheddar.
GBM
Bangers & Mash
275
Pølser fra Nyyyt med potetpuré, løksjy, erter og syltet sennepsfrø.
M
Bresert okseskank
355
Langtidsbresert okseskank med glaserte gulrøtter, syrlig stekt løk, ristet potet og sjysaus.
MSES
Ovnsbakt torsk
445
Med glaserte gulrøtter, gulløyepoteter, ertepuré og baconsmør.
EFM
Fish & chips
289
Sprø ølpanert hyse med ertepuré, tartarsaus, sitron og pommes frites.
EFGBM
«Byggotto»
245
Risotto laget på bygg med sopp, grønnkål og cheddar Montgomery, toppet med sprøfritert purre og grønn olje.
GBM
Juletallerken
445
Sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, bakt eple, svisker, gulløyepoteter og sjysaus med sennep.
M
Burgere
Cheeseburger
275
Burger med cheddar, karamellisert og rå løk, sylteagurk, tomat, salat, sennep og husets burgersaus.
EM
Bluecheeseburger
275
Burger med stilton, løkmarmelade, sylteagurk, tomat, salat og husets burgersaus.
EM
Kyllingburger
275
Sprø fritert kyllinglår med salat, rå og syltet rødløk, tomat, salat jalapeño, dijonaise.
E
Vegetarburger
245
Hjemmelaget vegetarburger med karamellisert og rå løk, tomat, salat og husets burgerdressing.
E
Alle burgere serveres med pommes frites og hvitløksmajones. Ekstra bacon: 35,-
Dessert
Sticky toffeepudding
135
Med smør-karamellsaus og krem.
EM
Riskrem
135
Med kirsebærkompott og karamelliserte mandler.
MNM
Julemeny
Må bestilles av hele selskapet. Minimum tolv personer, og må bestilles minimum fem dager i forveien.
2-retter/3-retter med pinnekjøtt: 745,-/885,- | 2-retter/3-retter med juletallerken/juletorsk: 585,-/725,- | 2-retter/3-retter vegetar: 450,- / 595,-
Forret – velg mellom disse to:
Tartar av lettrøkt ørret med lettstyltet agurk, gressløk, kapers, rømme, karse og krutonger.
FM
Smørstekt toast med kremet sopp med hvitvin og estragon, toppet med geitost og salat
M
Hovedrett – velg mellom:
Pinnekjøtt. Med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
M
Juletorsk. Med ertepuré, glaserte gulrøtter og stekt rosenkål, baconsmør og kokte poteter.
M
Vegetarisk nøttestek. Med kremet sopp med estragon.
GBGRNHNM
Juletallerken. Tradisjonell juleribbe, medisterkake, julepølse, surkål, solbærbresert rødkål, svisker, bakt eple og kokte poteter servert med julesaus.
M
Dessert
Riskrem. Hjemmelaget riskrem med kirsebærsaus og glaserte mandler.
MNM
Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Macadamianøtter (NM), Melk (M), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Soya (SO)