Bilde av mat på Jessheim.

Mat

Irsk pubmat på sitt beste

  • Norsk
  • English

Meny

Småretter

Kyllingvinger

159

Friterte kyllingvinger med Buffalo hotsaus, blåmuggostdip, gulrot og selleri.

EMSES

Spareribs av lam

225

Spareribs av lam med koreansk BBQ-saus, med vårløk og sesamfrø.

SO

Stout & onion soup

235

Kraftig løksuppe med stout. Gratinert med krutonger og cheddar Montgomery.

GBM

Pommes frites

75

Med hvitløksmajones.

E

Ost- og spekemat

298

Utvalgte oster og spekemat med brød, fikenkompott, cornichons og aioli.

E

Hvitløksbrød

135

Med snøfriskkrem med friske urter og hvitløk.

M

Hovedretter

Cottage pie

289

Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med cheddar.

GBM

Bangers & Mash

275

Pølser fra Nyyyt med potetpuré, løksjy, erter og syltet sennepsfrø.

M

Bresert okseskank

355

Langtidsbresert okseskank med glaserte gulrøtter, syrlig stekt løk, ristet potet og sjysaus.

MSES

Ovnsbakt torsk

445

Med glaserte gulrøtter, gulløyepoteter, ertepuré og baconsmør.

EFM

Fish & chips

289

Sprø ølpanert hyse med ertepuré, tartarsaus, sitron og pommes frites.

EFGBM

«Byggotto»

245

Risotto laget på bygg med sopp, grønnkål og cheddar Montgomery, toppet med sprøfritert purre og grønn olje.

GBM

Juletallerken

445

Sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, bakt eple, svisker, gulløyepoteter og sjysaus med sennep.

M

Burgere

Cheeseburger

275

Burger med cheddar, karamellisert og rå løk, sylteagurk, tomat, salat, sennep og husets burgersaus.

EM

Bluecheeseburger

275

Burger med stilton, løkmarmelade, sylteagurk, tomat, salat og husets burgersaus.

EM

Kyllingburger

275

Sprø fritert kyllinglår med salat, rå og syltet rødløk, tomat, salat jalapeño, dijonaise.

E

Vegetarburger

245

Hjemmelaget vegetarburger med karamellisert og rå løk, tomat, salat og husets burgerdressing.

E

Alle burgere serveres med pommes frites og hvitløksmajones. Ekstra bacon: 35,-

Dessert

Sticky toffeepudding

135

Med smør-karamellsaus og krem.

EM

Riskrem

135

Med kirsebærkompott og karamelliserte mandler.

MNM

Julemeny

Må bestilles av hele selskapet. Minimum tolv personer, og må bestilles minimum fem dager i forveien.

2-retter/3-retter med pinnekjøtt: 745,-/885,- | 2-retter/3-retter med juletallerken/juletorsk: 585,-/725,- | 2-retter/3-retter vegetar: 450,- / 595,-

Forret – velg mellom disse to:

Tartar av lettrøkt ørret med lettstyltet agurk, gressløk, kapers, rømme, karse og krutonger.

FM

Smørstekt toast med kremet sopp med hvitvin og estragon, toppet med geitost og salat

M

Hovedrett – velg mellom:

Pinnekjøtt. Med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.

M

Juletorsk. Med ertepuré, glaserte gulrøtter og stekt rosenkål, baconsmør og kokte poteter.

M

Vegetarisk nøttestek. Med kremet sopp med estragon.

GBGRNHNM

Juletallerken. Tradisjonell juleribbe, medisterkake, julepølse, surkål, solbærbresert rødkål, svisker, bakt eple og kokte poteter servert med julesaus.

M

Dessert

Riskrem. Hjemmelaget riskrem med kirsebærsaus og glaserte mandler.

MNM

Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Macadamianøtter (NM), Melk (M), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Soya (SO)