
- Norsk
- English
Meny
Småretter
Kyllingvinger
159
Friterte kyllingvinger med Buffalo hotsaus, blåmuggostdip, gulrot og selleri.
EMSESEN
Spareribs av lam
225
Spareribs av lam med koreansk BBQ-saus, med vårløk og sesamfrø.
SESSO
Stout & onion soup
235
Kraftig løksuppe med stout. Gratinert med krutonger og cheddar Montgomery.
GBGHM
Pommes frites
75
Med hvitløksmajones.
ESEN
Ost- og spekemat
298
Utvalgte oster og spekemat med brød, fikenkompott, cornichons og aioli.
EGHSEN
Hvitløksbrød
135
Med snøfriskkrem med friske urter og hvitløk.
GHM
Hovedretter
Cottage pie
289
Okseragu med Guinness, toppet med gratinert potetpuré med cheddar.
GBGHM
Bangers & Mash
275
Pølser fra Nyyyt med potetpuré, løksjy, erter og syltet sennepsfrø.
MSEN
Bresert okseskank
355
Langtidsbresert okseskank med glaserte gulrøtter, syrlig stekt løk, ristet potet og sjysaus.
MSESENSU
Pannestekt ørret
335
Med colcannon (irsk potetpuré med spisskål), brokkolini, smørsaus med rømme, dill og agurksalat.
FM
Fish & chips
289
Sprø ølpanert hyse med ertepuré, tartarsaus, sitron og pommes frites.
EFGBGHMSEN
«Byggotto»
245
Risotto laget på bygg med sopp, grønnkål og cheddar Montgomery, toppet med sprøfritert purre og grønn olje.
GBM
Burgere
Cheeseburger
275
Burger med cheddar, karamellisert og rå løk, sylteagurk, tomat, salat, sennep og husets burgersaus.
EGHMSEN
Bluecheeseburger
275
Burger med stilton, løkmarmelade, sylteagurk, tomat, salat og husets burgersaus.
EGHMSEN
Kyllingburger
275
Sprø fritert kyllinglår med salat, rå og syltet rødløk, tomat, salat jalapeño, dijonaise.
EGHSEN
Vegetarburger
245
Hjemmelaget vegetarburger med karamellisert og rå løk, tomat, salat og husets burgerdressing.
EGHSEN
Alle burgere serveres med pommes frites og hvitløksmajones. Ekstra bacon: 35,-
Dessert
Sticky toffeepudding
135
Med smør-karamellsaus og krem.
Selskapsmeny
Må bestilles av hele selskapet. Minimum fem personer, senest syv dager før.
345,- per person.
Hel bressert svineknoke
Hel bresert svineknoke fra Nyyyt. Med surkål, glaserte gulrøtter, aspargesbønner, ristede poteter, sjysaus, grov sennep og cornichons.
GHMSESEN
Sharingmeny
Må bestilles av hele selskapet. Minimum 15 personer.
525,- per person.
Sharing
Brød og smør
GHM
Toast med sopp og chevre
GHM
Västerbottenost-terte. Med rømme, rogn og gressløk.
FGHM
Varmrøkt ørret med sauce gribiche
EFSEN
Spareribs av bog fra Nyyyt, med estragonmajones
ESEN
Langtidsbresert okseskank med syrlig løk og sennepssjysaus
GHSESU
Glaserte gulrøtter med honning, sitron og timian
Frisk kålsalat med chili og sitron
MNHSO
Knuste poteter med urter, olivenolje og parmesan.
M
Brokkolini med brunet smør, soya og hasselnøtter.
M
Vegetarisk (på forespørsel): Risotto laget med sopp, grønnkål og cheddar Montgomery. Toppet med sprøfritert purre og grønn olje
GBGHGHAGRNHNM
Vegetarisk (på forespørsel): Pannestekt gnocchi med gresskarpuré, sopp, salvie, parmesan og brunet smør.
GHMSU
Dessert
Sticky toffee pudding med smørkaramellsaus og krem
EGHM
Julemeny
Må bestilles av hele selskapet. Minimum 15 personer.
Forrett: 175,- / Hovedrett(sharing): 525,- per person. / Dessert: 145,-
Forret – velg mellom:
Tartar av lettrøkt ørret med lettstyltet agurk, gressløk, kapers, rømme, karse og krutonger.
FM
Smørstekt toast med kremet sopp med hvitvin og estragon, toppet med geitost og salat
GHMSU
Hovedrett (sharing)
Sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølse og sjysaus med sennep.
Ovnsbakt torsk med sandefjordsmør og baconsmør.
Rødkål, rosenkål, glaserte gulrøtter, bakt eple og svisker og gulløyepoteter.
FGHMSEN
Legg til: Pinnekjøtt, vossakorv og rotmos. 195,-
M
Dessert
Riskrem med kirsebærkompott og karameliserte mandler.
MNM
GH – Gluten hvete / E-egg/ F- fisk / So- soya / M – Melk / Se – selleri /Sen – sennep / SU – svoveldioksid og sulfitt